Köp Online

Besöker man vanliga butiker så finns det oftast inte några stekhällar att välja på och om det finns så är det mycket enkla alternativ i något konstigt märke. Vi vill helst bara rekommendera stekhällar med kvalitet och då kostar det lite extra för att få något värt att använda. En bra stekhäll behöver inte komma med färdig lösning med gasol och så vidare, det viktigaste är att järnet är av god kvalité.

Nätbutiker som säljer stekhällar

Bästa kökssidan på nätet. Har ett väldigt bra sortiment när det kommer till stekhällar och tillbehör.

Besök KitchenTime

ConfidentLiving har ett enormt sortiment, inte bara möbler utan säljer även en hel del Muurikka stekhällar.

Besök ConfidentLiving

Tro det eller ej men Byggmax har faktiskt ett riktigt bra utbud av Muurikka stekhällar.

Besök Byggmax

Tips inför köpet av en stekhäll

Här kommer lite småtips inför köpet av en stekhäll.

Det första du bör fundera över är hur du kommer använda stekhällen. Kommer du endast använda den med gasolbrännare och har inte tillgång till något sådan idag så rekommenderar vi att köpa ett helt komplett system från t.ex. märket Muurikka. Muurikka kommer hålla extremt länge och är antagligen det bästa märket på marknaden.

Om du kommer använda stekhällen över vanlig kol eller öppen eld i naturen så räcker det med en stekhäll med väska eller dylikt. Det krävs egentligen inga andra tillbehör, i vissa fall vill man ändå ha brännare även ute i vildmarken och då behövs så klart en brännare.

Undvik okända märken då kvalitén kan varierar otroligt mycket. Är du osäker på märkena så välj en stekhäll från Muurikka. De är allra störst på den svenska marknaden och håller väldigt hög kvalité.