Om Sidan

Vi kommer med denna hemsida guida dig så gott det går med att välja ut den bästa stekhällen för dig. Det finns ett enormt utbud av stekhällar att välja mellan, antingen för trädgården eller för friluftslivet.

Vi kommer med stekhällar.nu tipsa om produkter som sticker ut lite extra och som håller väldigt hög kvalitet. Något annat som vi kommer göra är att tipsa om butiker på nätet som säljer stekhällar och som håller ett bra utbud, men även bra priser. Det finns några butiker som lite oväntat säljer stekhällar, så som t.ex. Byggmax vilket vi även tipsar om.

Stekhällar är även för friluftslivet

För dig som ofta njuter av friluftslivet så finns det väldigt prisvärda och enkla stekhällar att köpa. Dessa placeras direkt ovanför den öppna elden och dessa har oftast monteringsbara ben så det är enkelt att packa ner stekhällen igen.

För den som är iväg med husbil eller husvagn årligen har enorm nytta av en stekhäll med på resan. Att slippa stå inomhus i en trång husvagn är mångas dröm, visst grillen är oftast med men rökig/grillad mat blir snabbt tråkigt.

Ett stort plus är att stekhällen är så pass stor att det enkelt går att laga mat till många personer samtidigt, vilket är mycket uppskattat för de som har provat en stekhäll. Nu finns det lite olika storlekar att välja på, men oftast är de ganska så stora och rymmer mycket mat.

Min personliga favorit är biff med wokade grönsaker och äggnudlar, extremt enkelt och gott. Vi kommer lägga upp färdiga recept så småningom.